Köttspruta

KitchPro Marinadspruta: används för att få marinaden att hamna även inuti köttet eller fågeln. Två olika nålar medföljer. Köp på CoolStuff! Det nya sättet att marinera kött på! Fyll sprutan med marinad och injicera i köttet. Smaken blir intensivare och du slipper kladd! Vårt namn säger mycket och kanske allt om oss! Vi säljer bara grillar och de saker som har med din grill att göra. Vårt mål är att vara bra på grillar.

Köttspruta Video

Marinad till kött och grönsaker

Köttspruta - sex tubes

Visa alla 11 recensionerna Visa färre recensioner. Nyhetsbrev Ta del av vårt nyhetsbrev laddat med nya produkter, tävlingar, presenttips och erbjudanden! Marinadspruta Sagaform Marinadspruta fra Sagaform. Nu kan du tillaga råvaran och njuta av den extra smaken. Köttet blev väldigt mört och gott rakt igenom och inte bara utanpå.

Köttspruta - tro och

Vi rekommenderar dig att prova någon av de följande alternativa webbläsarna. Chef's Flavor Injector, Marinadspruta Med smakinjiceraren kan du spruta in marinader eller andra smaktillsatser i vätskeform i kärnan av ingredienserna. Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Reservera och hämta i butik Reservera varor och hämta i önskad butik. En marinad är en smakrik vätska som kött, fisk eller andra råvaror får ligga i för att absorbera smak. Det nya sättet att marinera kött på! Grilla, stek eller rök sedan ditt kött och upplev den mer genomgående smaken.

0 kommentarer